Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Slayers the Movie

Η ταινια διαδραματιζεται χρονικα πριν τα γεγονοτα της σειρας, πριν η Lina γνωριστει με τους Gourry, Zelgadiss και Amelia.

Καθως η Lina βρισκεται σε ενα απο τα ταξιδια της, ως συνηθως τα βαζει με μια μικρη συμμορια ληστων. Για να την εκδικηθουν, αυτοι προσλαμβανουν τις υπηρεσιες μιας "πληθωρικης" μαγισσας με το ονομα Naga, η οποια οπως ανακαλυπτουμε ειναι γνωστη της Lina και την ανταγωνιζεται τοσο σε σωματικες οσο και σε μαγικες ικανοτητες. Τελικα οι δυο τους ενωνουν τις δυναμεις τους και ξεφτιλιζουν τους ληστες. Στην πορεια, η Naga βρισκει δυο εκπτωτικα εισιτηρια για μια κρουαζιερα και κουβαλαει και τη Lina μαζι με το ετσι θελω. Ετσι λοιπον η Lina και η Naga βρισκονται καθ' οδον για τις θερμες πηγες του μυστηριωδους νησιου Mipross, οπου ο χρονος κυλα με περιεργους ρυθμους και υπαρχουν θρυλοι για ξωτικα που ζουσαν εκει στο παρελθον. Οταν ενας παραξενος γερος αρχιζει και εισβαλλει στα ονειρα της Lina ζητωντας τη βοηθεια της, τα πραγματα περιπλεκονται.

Η πρώτη ταινία της σειράς είναι διαθέσιμη με torrent download από το gamato.info. Στην Ελλάδα έχει κυκλοφορήσει σε DVD με αγγλικό ήχο και ελληνικούς υπότιτλους με τον τίτλο "Οι Δολοφόνοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου